20.12.05

Mijn leven door de ViewMaster

Wat kijken de mensen weer zuur vandaag. De kerstsfeer zit er duidelijk nog niet in. Overal Glühwein en kerstkramen, dat wel. Maar de GEEST van kerstmis, ho maar!

En dat terwijl ik vanmorgen ál mijn cash geld op de keukentafel heb gelegd voor mijn kinderen. Het is hun laatste examendag, en dan willen ze vanmiddag toch wel even de stad in.

Op weg naar het werk was het al van dat. Chauffeurs die langs rechts inhalen, middelvingers die de hoogte ingaan, de weg wordt afgesneden, paljassen die ineens op de rem gaan staan, en ga zo maar door: maar wel een flikkerend kerstlampje aan hun achteruitkijkspiegel hangen, dat wel !!!

DE HYPOCRIETEN.

Gelukkig waren P. en E. al aanwezig om mijn somber humeur als bij toverslag weg te toveren en te veranderen in iets wat meer op berusting lijkt. Wat zalig om over onze werkgever te kunnen kankeren!

Als ik nu een van deze dagen nog een excuus kan verzinnen om die oude A. op te zoeken en bij te praten, dan kondigt 2006 zich heel gunstig aan. Maar ik kan dat telefoonnummer niet meer vinden. Vanavond nog even héél hard zoeken.

Ik snak nu ook erg naar de komende twee weken vakantie. Die zal ik nodig hebben om eens compleet uit te rusten en verschillende dingen op een rijtje te zetten. Want er zijn zo van die dingen, voor beroepsmatig, die ik in 2006 toch wil realiseren.


Ik zal ook nog even checken waar de Passat van P. blijft!

Geen opmerkingen: