7.6.06

Over Michael Jackson en cervela

Peter heeft zijn linkerhand verbrand. Gemorst met een wok ziedend hete arachideolie. Het zal maar een klein klutsje geweest zijn, maar zoals hij het beschrijft lijkt het ook wel op de nakende uitbarsting van de Merapi! Nu ja, behalve dat hij er met zijn wit omzwachtelde hand nu uitziet als een Michael Jackson look-alike, is het nu ook niet om mee te lachen.

Ik hoop voor hem en voor iedereen die hem kent dat het mooi geneest. In de handen van de specialisten van Neder-Over-Heembeek is die kans gelukkig vrij groot.

Zijn kwetsuur gooit onze fitness afspraken wel helemaal door elkaar, want eerlijk gezegd, in mijn eentje naar Sportopolis gaan, daar ontbreekt mij toch wat wilskracht voor. Als hij nu eens gewoon meekwam zonder effectief mee te doen, dat zou al een hele steun zijn. Zo houdt hij er ook de discipline in denk ik. Ik zal het hem toch eens moeten vragen, tenzij hij dit leest natuurlijk. Echte vriendschap gebiedt hem dan om het mij aan te bieden.

Anderzijds, hoe goed ik mij lichamelijk en mentaal ook voel na een robber gewichten opduwen (trekken, schuiven, tegenhouden, enz.): vermageren doe ik er niet van en dat was toch een van de twee redenen om te gaan fitnessen.

En dus... heb ik mij sinds gisteren op een muesli en fruit dieet gezet. En veel water drinken. Behalve twee extra cervela's is het mij ook gelukt om er mij aan te houden.

Vanaf vandaag ontzeg ik mij ook de cervela!

Ik kijk alvast uit naar de magere versie van mezelf. Een oude vriend!

Met achting,

Blogbaas

Geen opmerkingen: