19.3.06

In Viewmasterperspectief 19.03.06

wegens technische probemen zonder foto van mijn Viewmaster

Ziezo. Hier zit ik dan weer voor een leeg scherm.

Een frequent bezoeker van 't Vliegend Eiland schreef dat hij de laatste tijd de Viewmasterperspectiefjes miste. Die andere dingen zijn ook wel leuk zei hij, maar niet zo aan hem besteed.

Ik begrijp die opmerking wel, maar ik ben nu eenmaal niet zo'n groot observator en mijn meningen vind ik ook al niet zo relevant dat ik ze te pas en te onpas in cyberspace hoef te slingeren.

Bovendien merk ik, terugblikkend op de Viewmaster teksten die ik tot nu toe schreef, dat die veelal ontstaan vanuit een negatieve reflex. Het zijn commentaren op. Kritiekjes hier, opmerkinkjes daar. Gratuit gelul eigenlijk. Voor een rubriek waarvan de bedoeling is dat die enigzins bij de realiteit aansluit lijkt mij dat niet voldoende.

Maar ja, wat wil je? Ik stoor mij nu eenmaal aan een aantal dingen en als miljoenen internetgebruikers zich het recht toeëigenen om porno te publiceren of te downloaden, dan lijkt het mij dat mijn hobby toch veel minder schadelijk is. Ook al omdat het forum open staat voor iedereen. Wie zich misdeeld acht kan steeds reageren.

Misschien dat ik mijn probleem zelf eens aan Oom Floris moet voorleggen.

Geen opmerkingen: