6.9.07

Mijn kwaliteiten!



Hier ziet u een schematische (en niet algeheel waarheidsgetrouwe) afbeelding van uw blogbaas. Aan de lezer om al mijn kwaliteiten te benoemen:

1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
11:
12:
13:
14:
15:
16:
17:

Hartelijk dank.

1 opmerking:

Anoniem zei

1: hoofd : er zitten hersens in, tenminste dat denk ik, neen ik weet het wel, want het zijn hersens met spitsvondige humor. Ze leveren humor met hersens die er bij mij altijd in gaat, zelfs al laat ik dat niet weten.
2: ogen : hij kijkt rond – kleine details… net die gepaste illustratie, net die sobere lay-out. Een estheet?
3: neus : een neus voor interessante dingen (zie ook zijn uitgebreide linkenlijst die getuigt van bijzonder gevarieerde en gedifferentieerde interesse)
4: hals : ‘k zou zo zeggen: ’t is gene dikke nek. (tenzij hij hier natuurlijk altijd uit zijn nek kletst – en doet alsof hij gene dikke nek is  )
5: haar : geen commentaar…
6: oren : net als ogen en neus: hij gebruikt zijn zintuigen wel degelijk. Bekijkt, beluistert… en wrocht zodat hij bij inschakeling van hersens, zintuigen en andere noodzakelijke lichaamsdelen uit iets banaals iets onverwachts wrocht, uit iets gewaagds toch subtiel blogt…
7: schouders: hij draagt de verantwoordelijkheid voor dit blog. Als baas is het hem de laatste tijd wat zwaar geweest. Ik hoop en wens zeer sterk dat hij hier zijn schouders zal blijven onder zetten.
8: elleboog: Geen idee of hij daarmee werkt. Wellicht heeft hij eelt op zijn ellebogen van het steunen van zijn hoofd terwijl zijn ellebogen op tafel rusten (rusten?), wanneer hij weer een briljante blogpost ontwikkelt, alvorens hem in zijn notitieboekje op te schrijven om alsnog later te posten.
9: borst(kas): ik zou dit eerder de plek van het hart willen noemen. Ik denk dat hij het hart op de juiste plaats heeft.
10: arm : altijd een slag om de arm. Leuke tegencommentaren.
11: hand : dat deel dat ik van al mijn medemensen het liefst wil kennen (voor de rest mag iedereen zo anoniem zijn als ie is, maar ik ben gewoon een handenfreak – dus ik zou zijn handen wel eens willen zien.
12: vingers: dat wat nodig is om mee te typen. Aangezien vingers tijdens het typen vaak een verlengstuk, bijna een denkende compagnon van de hersenen zijn, die anticiperen op wat komen gaat, denk ik dat hij het wel in de vingers heeft.
13: duimen: ik kan enkel iets over de mijne zeggen: THUMBS UP
14: onderbeen: Onder de gordel ga ik niet. (daar heeft een blogger niks aan tenzij gij met uw tenen schrijft) Ach wat, ik denk dat hij zijn benen goed gebruikt om her en der details te vergaren, voor interessante tekstjes, weetjes, of om naar zijn onvolprezen koffieapparaat te lopen (en aldaar weer inspiratie te krijgen. Dus zullen punt 14 t/m 17 zeker hun kwaliteiten hebben.
15: voet : idem
16: tenen : idem
17: knie bovenbeen: idem

De mond…? Geen punt op het schema? Ach, u schrijft. U spreekt natuurlijk niet ;)

En als we er helemaal naast zitten, zullen we dat wellicht nooit te weten komen. Ondertussen is Blogbaas positief bevestigd, zodat hij BLIJFT SCHRIJVEN!

En omdat ik weer niet kan slapen was dit welgekomen amusement.