5.5.06

Wat een rustig weekje!

Wat hebben wij zoal meegemaakt? O ja, die afrossing van een neger in een benzinestation. Gezien de reacties van onze mediaorakels en konsoorten ging het dit keer waarschijnlijk om zinvol geweld. Geen grote verklaringen, geen grote optochten, geen petities. De dader loopt weer rond. Ook weinig reactie vanuit de "allochtoon vertegenwoordigende" kringen. Blijkbaar heb ik iets gemist, want ik begrijp het nu niet meer.

Wat nog? Ja, Vandelanotte die Tuybens opjut om eens iets te doen rond hoge lonen van managers. Een thema dat ook de socialistische vakbond nauw aan het hart ligt en wat dus goed uitkomt om (gezamenlijk) naar de gemeenteverkiezingen te gaan. Heel dat gedoe, ergens mooi omschreven als "afgunstsocialisme" doet mij heel sterk denken aan de manier waarop het Vlaams Blok/Belang al jaren onze maatschappij vergiftigt: de ene groep mensen wat opzetten tegen de andere.

De lekkerste kers op de taart deze week zag ik een kwartiertje geleden op het nieuws: Hoe Rumsveldt bij de gelegenheid van een of ander debat door mensen in het publiek uitgemaakt werd voor wat hij werkelijk is: een laffe leugenaar met bloed aan zijn handen. Een oorlogsmisdadiger.

Fidele groetjes, uw Blogbaas

Geen opmerkingen: