26.2.08

Collectieve zelfmoord percenten



Met de collectieve zelfmoord van een roedel percenten op het strand van Blankenberge komt ook in Vlaanderen het debat over het uitstervende kapitalisme op gang. Vooral het feit dat nu ook 7 en 8 percenten zich op de stranden gooien baart de beschermers van bedreigde kapitalen grote zorgen. Zij vragen dan ook meer subsidies om de huidige opvangcentra verder uit te kunnen bouwen.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Geachte Heer Blogbaas, Bij deze ben ik zo vrij u te vragen enige percenten in de richting van mijn bankrekening te willen jagen!
Dank bij voorbaat
Didi de Pari$

Anoniem zei

En liefst zo snel mogelijk.
Time is money.

Dirk Vekemans zei

Ziet, menne,voila, luistert goe want ik zeg het u maar 1 keer: Den Didi is ne vuile collaboleuvenaar, hij draait zijn zakken naar de vetste grabbelpoten.

Anoniem zei

Of het wil lukken of niet... ik doe een poging (begrijpt u me nog steeds?):
Persoonlijk ben ik vooral een 100%, maar van de drift waarvan sprake, weet ik uiteraard alles. Geloof me vrij, geen subsidie kan daaraan helpen.
De kapitalen... pfff, die moeten voor zichzelf leren zorgen, net zoals de cijfers en de klein letterkes, hoofdsteden en wat meer...
Trouwens zieltogende percenten zijn nu niet bepaald goed bloed voor een bankrekening.
En - miljaar (vergeef me de uitdrukking) - maar ik ben het kapitalisme beu.
Ik denk dat ik me nu ook op het strand ga gooien!

't vliegend eiland zei

voor didi de paris, vilt-nkdee en sodade:
Blankendberge is de "place to be"!

Dirk Vekemans zei

http://vilt.wordpress.com/2008/02/28/den-vuile-rol-van-den-didi-in-de-leuvensche-shopdopingsoorlog-met-brussel/

Anoniem zei

Vanop mijn buitenverblijf in Blankenbergen kan ik alleen maar concluderen dat ruzies vroeger uitgevochten werden in café's, en dergelijke etablissementen. Vandaag is die plaats helaas ingeruild voor het Jehova's Grote Vortuele Koninkrijk van Cyberspace.
Didi de Pari$

Anoniem zei

Strandbevuilers!!!
Een 100%

(Ik heb natuurlijk geen flauw idee waar die gasten het over hebben en het zal me waarachtig worst wezen - Met een aanzienlijk percentage aan glimlach!)

't vliegend eiland zei

voor ViLT - NKdeE :
Het is daar voorwaar een vuile oorlog met verboden wapens. Maar vermits ik heilig verklaard ben zal ik jullie wel weten te bekeren.

't vliegend eiland zei

voor didi de paris:
Er is anders nog veel plaats in de kerken om te vechten, en er staan daar veel stoelen!

't vliegend eiland zei

voor sodade:
Waar die gasten het over hebben? Ik snap het ook niet helemaal. Het is iets Leuvens heeft didi de paris mij verteld. Ik laat ze maar begaan. Elk Benidorm heeft zijn Duitsers, dus waar zou 't Vliegend Eiland niet kunnen leven met ruziënde Leuvenaars.