13.4.07

Redenen?

De vraag stellen, staat waarschijnlijk gelijk met bekennen, maar hebt u ook van die dagen waarop u denkt dat uw werk totaal overbodig is? Zo zinloos als een hondendrol op het trottoir van de Louizalaan? Dat men u gebruikt als gootsteen voor alle prutserij waarmee men zelf geen weg weet.

Ja, er is altijd wel reden waarom u het bent die voor elk wissewasje wordt lastig gevallen en, godbetert, v-e-r-a-n-t-w-o-o-r-d-e-l-i-j-k wordt gehouden. In de wereld zijn er meer redenen dan hongerigen (daarom dat de eerste zo belangrijk zijn). Dat heb ik inmiddels al wel geleerd!

De reden van vandaag was weer simpel in zijn eenvoud: zij wist niet aan wie anders het te vragen, K. was nog niet aanwezig! Zij wist zelfs niet of hij zou komen.

En ik riposteerde al even intelligent:

Lees dan verdomme de mail die de directie ons verplicht je te sturen, zelfs al is er totaal geen nieuws. 98% van wat jij moet weten staat dààr in!

Daarom mensen, al is het nog maar twintig na negen in de ochtend:

Finito. Schluss. De boom in. Allemaal.

(Hopelijk kan ik er maandag weer wat tegen, want mensen afbekken die het ook niet kunnen helpen maakt mij ook niet vrolijker.)

Geen opmerkingen: