23.2.10



“Misschien bereikt dan toch niet iedereen het einde van de tunnel,” besefte zij ineens en werd toen heel ongerust.

7 opmerkingen:

Vlindergaard zei

Wat een superfoto! Heel mooi...

Datbesef maakt het ook juist zo aantrekkelijk het wel te proberen, wat is er anders nog?!

't vliegend eiland zei

voor Vlindergaard:
Ja, leuk hoe u dit interpreteert! Ik schreef het vanuit een ander perspectief, in de zin dat het meisje op iemand, die in de tunnel is, staat te wachten.

M. Altevree zei

Zolang ze maar niet aan tunnelzicht begint te lijden!

M. Altevree zei

Daar zeg je indirect trouwens (weer) iets opmerkelijks, Blogbaas. De kwestie over het begin en einde van een tunnel: wat is nu precies het begin en einde van zo'n zwart gat? Ik dacht eerlijk gezegd ook dat zij aan het begin stond en niet zozeer aan het einde, te wachten op iemand. Maar de punten begin en einde liggen meestal dan ook heel dicht bij elkaar (zoniet in, op of onder mekaar), als je het vanuit een bepaald perspectief bekijkt.

Vlindera zei

Durft die persoon zich niet te laten zien zoals 'hij' werkelijk is?
Ik kan alleen maar hopen dat 'hem' dat wel lukt. Het meisje herkent de persoon vast wel zelfs al zou hij zonder uiterlijk naar buiten komen...
Liefde voelt toch naar het hart...

't vliegend eiland zei

voor Vlindera:
Ik had het mij allemaal niet zo ingewikkeld voorgesteld toen ik het schreef. Hij zal uiteraard wel zijn uiterste best doen om er uit te komen. En dan leven zij waarschijnlijk nog lang en gelukkig, misschien zelfs wel samen!

't vliegend eiland zei

voor M.Altevree:
Ja, begin of einde, waar begint het ene en waar eindigt het andere? Da's inderdaad een moeilijke! Bovendien hangt het er dan nog van af van welke kant je komt aangelopen.