15.6.07

Quality Time?



Quality time is een schaars goed. Om meer van dat sociale goud te krijgen in onze samenleving, zowel op het werk als in de thuisomgeving, stel ik voor dat wij massaal overschakelen op hondenvoer!

Een boud voorstel denkt u? Denk dan even mee!

Hondenvoer leent zich uitstekend tot het opschrokken binnen enkele luttele seconden. Tel uit wat een tijdwinst. Een gemiddelde mensenmaaltijd duurt al snel een half uur. Er van uitgaande dat een doorsnee werkende mens slechts twee keer per dag eet, betekent dit reeds een winst van minstens een uur. En dan heb ik het nog niet over de afwas!

Het volle uur winst per dag kan naar keuze gebruikt worden om de files te vermijden en op tijd thuis te zijn bij vrouw, man, vriend, vriendin of kinderen. Om op tijd te gaan slapen, enz. Voor eender wat men als kwaliteitsvolle tijdsbesteding wil in aanmerking nemen in feite! Voorzichtigheidshalve raad ik wel enig wetgevend werk aan om te vermijden dat de gemaakte tijdwinst voor andere doeleinden wordt ingeschakeld of ingepikt door tijddieven.

Ik begrijp het wel, mijn nieuwe dieetconcept is nog nieuw en moet waarschijnlijk op een geëigende manier in de markt worden geplaatst, maar ik ben alvast beschikbaar voor lezingen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

een vegetarische variant??? Niet dat ik om tijd verlegen zit momenteel... of dat er mensen zijn om die tijd aan te kunnen besteden... maar goed, uit solidari'tijd' wil ik natuurlijk wel even meedenken (even maar, hé, vanwege de (kwali)tijd...)

't vliegend eiland zei

U denkt al aan diversificatie! Zo ver zat ik nog niet.