17.4.13

De man die zich in vrouwen verbergt

Zijn regelmatige verdwijningen hadden een belletje moeten doen rinkelen, want in die tijd was er al meer over de man die zich in vrouwen verbergt bekend dan hem lief was.

Toen zij het door had was het te laat en had hij zich naar alle waarschijnlijkheid diep in haar verborgen. Waar precies kon ze met de beste wil van de wereld niet aanwijzen. Zij zat er wel enorm mee verveeld, omdat zij zich in haar diepste wezen genomen voelde. Hij had er over kunnen spreken toch! Vaak bij het nemen van een bad nam zij voortaan extra tijd om water in al haar lichaamsholten te laten dringen in de hoop hem zo uit te drijven, of hij zou toch niet verkiezen om in haar te verdrinken?

"Wat? Baden? Een vent doet niets liever dan zich in een vrouw verdrinken!" riep haar beste vriendin uit toen zij het haar in vertrouwen vertelde.

Toen deze waarheid eenmaal tot haar doorgedrongen was raakte zij vervuld van een nooit eerder gekende melancholie die haar verdere sociale leven en zeker haar houding ten opzichte van nieuwe mannen totaal veranderde.

Van de man die zich in vrouwen verbergt zelf hebben wij verder niets vermeldenswaard meer vernomen. Het kan dus dat hij nu elders is.


_____

Geen opmerkingen: