11.4.11

Niks voor ons!



Door eens naar een andere kapper te gaan kwam ik er achter dat mijn vrouw een pornografische column schrijft in een van de betere herenmagazines en ik geef het toe: dat was even slikken.
Maar naarmate ik haar columns las en ik haar inventiviteit steeds meer moest bewonderen begon ik haar ook met andere ogen te bekijken. Tot ik haar uiteindelijk confronteerde met het feit dat ik "er van" wist. Wij zijn in onze huiselijke kring niet gewoon al te directe woorden te gebruiken. Het duurde dan ook even voor het tot haar doordrong dat ik wel degelijk "dààr van" op de hoogte was, al haastte ik mij om duidelijk te stellen dat ik dààr als moderne man natuurlijk geen probleem mee had.
Integendeel. In de mate dat haar publicaties steeds origineler werden (zij viel zelden in herhaling mag ik wel zeggen!) kwam het logischerwijs bij mij op om eens te polsen of wij haar kennis, niet al te vaak natuurlijk, ook niet binnen ons huwelijk en tot beider voordeel in de praktijk konden omzetten.
Haar antwoord was duidelijk:
"Hoe kom je daar op? Dat is helemaal niks voor ons!"

4 opmerkingen:

ferdinance crane zei

ze heeft gelijk, in het eigen nest moet je het proper houden, al ben ik daar niet zeker van

Monique zei

Wat een vrouw al niet vermag...

mrs Parker zei

Het aardige van mannen is, dat ze een dergelijke ontdekking als verrassend beschouwen. Als het andersom zou zijn, zouden de rapen vermoedelijk gaar zijn of erger! Tenminste, dat hoor je altijd..

Linda zei

Vrouwen zijn ook moeilijk te begrijpen, soms dus zelfs voor vrouwen...