2.8.07

Medaille



In deze periode van vakantie en vrijaf spannen wij ons opnieuw in voor de thuisblijvers. Sinds vorige week draait onze campagne voor de "De derde aanwezige" weer op volle toeren. Opnieuw tot grote ergernis van de organisatie Unizo, die hierin een moedwillig plan bespeurt om potentiële klanten uit hun winkels te houden. Wij ontkennen echter met klem dat dit de bedoeling is.

Wat behelzen onze activiteiten dan wel, zal u zich misschien afvragen?

Om kort te zijn en om misverstanden voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen:

wij steken de thuisblijvers een hart onder de riem!

Elke dag gaan wat wij onze officieren(m/v) noemen op pad en bellen zij at random (lukraak) aan bij huizen en flats die er goed onderhouden uit zien. Bij elk derde adres waar open wordt gedaan overhandigt onze officier in functie dan een Oorkonde van aanwezigheid met de bijhorende medaille. Dit doorgaans met grote dankbaarheid van de persoon die thuis is tot gevolg.

Wij geven toe dat de eerste en de tweede persoon bij wie wij aanbellen en die open doet(hij/zij is per slot van rekening ook thuis!) onze actie meestal met lede ogen bekijkt, maar als wij dan uitleggen dat onze organisatie werkt zonder overheidssteun, dan zien deze mensen in dat het alleen geldgebrek is dat ons dwingt onszelf een zekere mate van beperking op te leggen en dat hier geenszins sprake is van discriminatie of misplaatste plagerijen.

Ziezo thuisblijvers, hopelijk maakt u binnenkort hoogstpersoonlijk kennis met een van onze sympathieke officieren (m/v) en kan u later met uw Oorkonde in de hand bewijzen dat u echt thuis was in de vakantieperiode 2007.

Geen opmerkingen: