15.5.16

Valse vriendschap

Wanneer een vriend op een voor u onverwachts moment plots uithaalt met een ponjaard, of u simpelweg bijt, en daarna woest lachend (terwijl hij anders zo timide is) wegholt of een u dierbare vaas tegen de grond duwt, dan hebt u heel veel kans dat u te maken hebt met een valse vriend.

Tegen valse vriendschap, zonder te vervallen in veralgemeningen over een ongelukkige jeugd of andere normen en waarden bestaan middelen, zonder dat er direct aan gerechtelijke stappen dient gedacht. In de vorige eeuw is trouwens duidelijk gebleken dat deze laatste slechts tijdelijk en beperkt helpen. Ook riskeert u er het verwijt onverdraagzaam te zijn mee.

Onderzoek met moderne vezels heeft geleid tot de ontwikkeling van het VVP of valsevriendenpak en de resultaten zijn bemoedigend. Wij maken het op maat en garanderen u 100% ondoordringbaarheid met scherpe voorwerpen of door bruuske bewegingen. U kan het een jaar lang op huurbasis gebruiken want valse vrienden “verraden” zich doorgaans binnen acht maanden nà eerste kennismaking. De kans dat u valse vrienden maakt is groter dan u denkt. Niet zozeer in uw privéomgeving, maar zeer zeker op uw werk. Onder collega’s, bazen of klanten.

Het pak is volkomen veilig en wij kunnen u een versie aanbieden waarmee u vlot “blendt” in uw vertrouwde omgeving.

U denkt natuurlijk dat u uw pappenheimers inmiddels wel kent, maar dan verwijzen wij u postuum naar Olle Oostrander die op drieënvijftigjarige leeftijd in de buurt van Duinkerken een aangename, gescheiden dame leerde kennen met wie hij een maand of zes tal van avontuurtjes beleefde om dan ineens letterlijk door haar te zijn opgevreten. Met een VVP was dit nooit gebeurd.

Geen opmerkingen: